Λίγες μέρες υπομονή ακόμα θα πρέπει να κάνουν οι χρήστες συσκευών με λειτουργικό σύστημα Android, καθώς η Nintendo ανακοίνωσε πως το Super Mario Run θα κυκλοφορήσει στο Google Play Store, αυτή την εβδομάδα.

Το Super Mario Run είναι το πρώτο παιχνίδι της Nintendo για φορητές συσκευές και είχε κυκλοφορήσει από τον Δεκέμβριο, μόνο για iPhone και iPad. Τώρα οι χρήστες συσκευών Android μπορούν τώρα να είναι χαρούμενοι, καθώς το παιχνίδι κυκλοφορεί επίσημα και στις 23 Μαρτίου στο Play Store.

Όταν πρωτοκυκλοφόρησε το Super Mario Run ξεπέρασε γρήγορα το Pokemon Go σε κατεβάσματα, παρά το γεγονός πως κόστιζε 7,99£ και την κριτική που δέχτηκε καθώς χρειάζεται μόνιμη σύνδεση στο internet, για να παίζει, κάτι που το κάνει λίγο λιγότερο «φορητό». Τώρα οι παίχτες των συσκευών Android θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν την έκδοση 2.0.0 του παιχνιδιού, ενώ θα έχουν και πρόσβαση σε νέους playable χαρακτήρες.

Επίσης, όσοι ολοκληρώσουν ένα από τα Bowser’s challenges στη δωρεάν έκδοση, θα ξεκλειδώσουν τον κόσμο 1-4. Για την ώρα, τα τρία πρώτα επίπεδα του Super Mario Run διατίθενται χωρίς κόστος. Το World Tour mode περιέχει 24 επίπεδα, ενώ υπάρχει και το Toad Rally mode με προκλήσεις σε επίπεδο multiplayer.