Η Εθνική είναι στους «8», διέσυρε την Λιθουανία, έσπασε την κατάρα..στα νοκ -ουτ παιχνίδια και αν είναι απλά ο εαυτός της θα νικήσει και τους… επόμενους.

Η Εθνική ομάδα, έδειξε το μέταλλο της και τον εγωισμό της χθες το βράδυ στην Πόλη, και συνεχίσει να ζει το όνειρο της (και μαζί όλοι εμείς που αγαπάμε το μπάσκετ και ειδικά την Εθνική μας). Η ομάδα του Μίσσα έβγαλε το ταλέντο της στο παρκέ σκότωσε πρώτα τους εφιάλτες της και μετά ισοπέδωσε την Λιθουανία και γέμισε φόβο του υπόλοιπους αντιπάλους της. Αυτή η Εθνική, που έχασε τον μεγαλύτερο σταρ της παραμονές του τζάμπολ, που έπρεπε να ξανασχεδιάσει συστήματα από την αρχή, που ήταν σε έναν όμιλο με μεγάλα ζόρια και είναι και η πιο «σημαδεμένη» Εθνική όλων των εποχών…αντί να έχει αν όχι την αγάπη όλων, αμφισβητήθηκε πριν καν ξεκινήσει το τουρνουά και χλευάστηκε μετά την πρώτη ήττα… Κι αν η βλακεία ναι μεν είναι ανίκητη αλλά συγχωρείται, η ιδιοτέλεια όλων αυτών που έκραζαν στη διάρκεια των ματς, τον Μίσσα τον Μπουρούση και τον Καλάθη, πήραν την πιο αποσιωπητική απάντηση!

Το ελληνικό μπάσκετ είναι εδώ και το παραδέχθηκαν πολλοί χθες στο παρκέ του Σ. Ερντέμ. Όσο υπάρχουν αυτά τα παιδιά που ξεχνάνε την κούραση όλης της σεζόν, και τιμούν το εθνόσημο, η Ελλάδα θα πετυχαίνει θαύματα.

Την Ελλάδα όποιος δεν την σεβαστεί…θα το πληρώσει!