Ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, πραγματικός οδοστρωτήρας  σε συνέντευξη του στο ΣΚΑΙ εκτίμησε πως ναι μεν πάνε καλύτερα τα πράγματα αλλά χαρακτήρισε «ντροπή τα αντίμετρα» και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα πως «κάνει επίδειξη κτηνώδους περιφρόνησης προς τον ελληνικό λαό».

Το πλεόνασμα του 3,5% το θεωρεί δύσκολο και υπογράμμισε πως μόνο αν το υπερβούμε θα εφαρμοστούν τα αντίμετρα, το μακρινό 2019 που δεν θα είναι η ίδια κυβέρνηση, σημείωσε.

Θεωρεί πως πρέπει να ψηφιστεί η συμφωνία στη Βουλή αλλά δεν μπορεί να ανεχθεί την απάτη των αντιμέτρων. Τον προσβάλλει αυτή η πολιτική και υπενθύμισε πως ήταν δική του πρόταση η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και τα βελτιωμένα επιτόκια για το χρέος.

Χαρακτήρισε «σπείρα κακοποιών» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έφτασε στο σημείο να συγκρίνει την άσκηση της εξουσίας από το ΣΥΡΙΖΑ με τον Χίτλερ και την προπαγάνδα του.

Χαρακτήρισε «γελοίους» τον Κώστα Σκανδαλίδη και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, για τον εκλογικό νόμο που έχουν ψηφίσει. Έχω βαρύτατη ευθύνη που το ψήφισα. Το μπόνους εδρών είναι ελληνική πρωτοτυπία, δεν υπάρχει σε καμιά χώρα, πρόσθεσε.

Επιτέθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφωνα Αλεξιάδη, λέγοντας πως«βάλαμε τον υπαίτιο της φοροδιαφυγής στο ΥΠΟΙΚ» αφού οι εφοριακοί θεωρούνται οι πιο διεφθαρμένοι πολίτες.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροH γραβάτα
Επόμενο άρθροΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ – ΚΡΙΤΙΚΗ
Η ανάλυση μιας είδησης με γοήτευε πάντα και με οδήγησε δίπλα σε καταξιωμένους συναδέλφους στον ΑΝΤ1, όπου ξεκίνησα την πορεία μου. Το μότο μου παραμένει «ερεύνα και μη πιστεύεις»