Το… ταξίδι στο όνειρο συνεχίζεται για την ΑΕΚ, η οποία το βράδυ της Πέμπτης (15/2) στις 22:05 (Cosmote Sport 2) υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Europa League.

Η Ένωση είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και έπειτα από την εξαιρετική της παρουσία στην φάση των ομίλων της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, θέλει να δώσει ανάλογη… συνέχεια και στα νοκ άουτ ματς, με στόχο να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Βέβαια, το… έργο του «συγκροτήματος» του Μανόλο Χιμένεθ μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Αντίπαλος σ’ αυτήν την φάση είναι η Ντιναμό Κιέβου, η οποία έχει μεγάλη εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργάνωσεις. Αντίθετα, οι Ουκρανοί βρίσκονται σε… χειμερία νάρκη, καθώς στο ΟΑΚΑ θα δώσουν το πρώτο επίσημο ματς έπειτα από δύο μήνες λόγω της χειμερινής διακοπής του πρωταθλήματος στη χώρα.

Παράλληλα, ο «Δικέφαλος» θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ, το «παρών» στο Ολυμπιακό Στάδιο αναμένεται να δώσουν περίπου 50 χιλιάδες οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» που αναμένεται να δημιουργήσουν εξαιρετική ατμόσφαιρα.