Πριν από λίγους μήνες είχε ακουστεί η φήμη πως θα ετοιμαστεί μια νέα ταινία X-Men, η οποία θα  έχει για επίκεντρο την ιστορία της Dark Phoenix. Στα βραβεία BAFTA, η Sophie Turner, σε συνέντευξή της στο comicbookmovie, δήλωσε πως θα επιστρέψει στο ρόλο της Jean Grey, κάτι που σημαίνει πως η φήμες μάλλον αληθεύουν.

Στο σύμπαν των γνωστών μεταλλαγμένων, είδαμε τη Sophie Turner για πρώτη φορά στο ρόλο της Jean Grey στο «X-Men: Apocalypse». Τώρα η 20th Century Fox επιβεβαιώνει πως η ηθοποιός θα επιστρέψει στο ρόλο, στην επόμενη ταινία X-Men, η οποία για την ώρα έχει κωδική ονομασία «X-Men: Supernova».

H Sophie Turner δήλωσε στο comicbookmovie: «Ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για την επόμενη ταινία X-Men. Mόλις τελειώσαμε την έβδομη σεζόν του “Game of Thrones” και έχω να συμμετάσχω σε μερικές ταινίες ακόμη πριν ξεκινήσουμε την παραγωγή του X-Men. Έπειτα θα ακολουθήσει η όγδοη σεζόν του “Game of Thrones”».

Λογικά αφού η Sophie Turner επιστρέφει στο franchise των X-Men, στην επόμενη ταινία θα συμμετέχουν και άλλοι ηθοποιοί από το cast του «X-Men: Apocalypse». Σίγουρα πάντως το κοινό θα ανυπομονεί να δει μια καλή μεταφορά της ιστορίας της Dark Phoenix στη μεγάλη οθόνη. Περισσότερα για τη νέα ταινία των X-men θα γίνουν γνωστά τους επόμενους μήνες.