Όλα ανοιχτά είναι πλέον στην υπόθεση Ζακ Όγκαστ-Σιγκλετον,στον Παναθηναϊκό Superfoods.

 

Η 20η του Ιούλη είναι η ημέρα που σε πολύ μεγάλο βαθμό θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις του «τριφυλλιού» στο μεταγραφικό παζάρι.

Μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρα θα είναι γνωστό το εάν ο Κρις Σίνγκλετον θα συνεχίσει να είναι κάτοικος ΟΑΚΑ και το αν ο Ζακ Όγκαστ θα φορέσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Με γνωστό το γεγονός ότι το NBA out στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο ομογενής σέντερ με τους «πράσινους» εκπνέει σήμερα, 20 Ιουλίου, εκείνος φαίνεται ότι κέρδισε το δικαίωμα στο όνειρο.

Πληροφορίες λοιπόν θέλουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε στο Summer League να προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ομάδας του NBA.

 

Πάντως, η πρόταση που έχει δεχθεί ο Όγκαστ δεν είναι για εγγυημένο συμβόλαιο κι έτσι η πλευρά του παίκτη βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο οποίος περιμένει τις εξελίξεις.

Μέσα στη μέρα λοιπόν θα φανεί αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και αν το «τριφύλλι» θα χρειαστεί να στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις.

Τέλος να σημειωθεί ότι το ίδιο συμβαίνει με τον Σίνγλεκτον, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει βρει συμβόλαιο στο NBA , αλλά έχει πρόταση από την Χίμκι