Του Νίκου Μιχαλόπουλου

Η ιδέα να γράψω αυτό το άρθρο, μου ήρθε όταν διάβασα σε μια, χμ, εφημερίδα, ένα άρθρο ενός πρώην (!) καθηγητή Πανεπιστημίου, που γινόταν φανερό αμέσως ότι ήταν ‘’ψεκασμένος’’ και που ανέπτυσσε όλα τα γνωστά, για παγκόσμια διακυβέρνηση, γενικό τσιπάρισμα του πληθυσμού με τον εμβολιασμό κλπ.

Αποφάσισα λοιπόν να αποκαλύψω ποια είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ για την τωρινή ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ αλλά και τι πραγματικά κρύβεται πίσω από ΟΛΕΣ τις θεωρίες συνωμοσίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η Παγκόσμια Κυβέρνηση, όταν ξεκινάει ένα πρόγραμμα, αμέσως η ΙΔΙΑ βγάζει και μια θεωρία συνομωσίας. Έτσι αποπροσανατολίζει όλους αυτούς, που ψάχνοντας βρίσκουν κάτι ύποπτο και αρχίζουν να ερευνούν σε βάθος. Δηλαδή, σπέρνουν μια ΨΕΥΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ, ώστε να προλάβουν και να μην αποκαλυφθεί η πραγματικότητα. Δεν εντυπωσιάζεστε, αλήθεια, πόσο γρήγορα διαδίδεται κάθε σαχλαμάρα για παγκόσμιες συνομωσίες, μυστικές εταιρίες, συνωμοτικά κέντρα, πόσα site, blogs, οργανώσεις ασχολούνται, πόση προβολή παίρνει στον τύπο κάθε τέτοια μπούρδα, την ώρα που σοβαρές ιδέες, δεν βρίσκουν κάποιον να τις προβάλλει και εξαφανίζονται.

Έτσι και αυτή δεν είναι παρά άλλη μια τέτοια κατευθυνόμενη βλακεία, με στόχο να αποκρύψει από τον κόσμο την ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ πραγματικότητα. Ποια είναι αυτή;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ:

ΕΙΜΑΣΤΕ (σχεδόν) ΟΛΟΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Εάν σηκώσετε το μανίκι μας – οι άνω των 50 ετών – θα βρείτε στο μπράτσο σας μια ωραία στρογγυλή ΣΤΑΜΠΑ. Είναι το εμβόλιο που μας έκαναν ΣΕ ΟΛΟΥΣ σαν μαθητές, στο σχολείο, χωρίς βέβαια να ρωτήσουν κανένα και χωρίς βέβαια να φέρει αντίρρηση κανένας.

Τότε κάποιοι πρήστηκαν, άλλοι ανέβασαν πυρετό, κάποιοι αρρώστησαν. Στοιχεία για θανάτους δεν γνωρίζω, ούτε ανακοινώθηκαν από κάποιον.

Τότε σας έβαλαν το ‘’τσιπάκι’’. Αυτό που λένε κάποιοι θρησκευτικοί κύκλοι για ΧΑΡΑΓΜΑ έχει ήδη γίνει. Η Παγκόσμια Κυβέρνηση, ήταν από τότε ΓΕΓΟΝΟΣ, τώρα που αρχίσατε να το υποπτευόσαστε, κορόιδα, είναι αργά.

Το ‘’τσιπάκι’’ ήταν φτιαγμένο ώστε μέσω του DNA να περνάει στην επόμενη γενιά. Είχε προβλεπόμενη διάρκεια ζωής 50-60 χρόνια ώστε να εξασφαλιστεί η περαιτέρω διαιώνιση του χαράγματος.

ΜΙΑ ΔΥΣΜΕΝΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες επειδή η τεχνολογία τότε, τις δεκαετίες 60’ – 80’, δεν ήταν τόσο προηγμένη – σκεφτείτε βέβαια πόσο μπροστά ήταν ΑΥΤΟΙ ώστε να έχουν τέτοια τσιπάκια(!!) – το τσιπάκι άρχισε να διαλύεται και να απορροφάται από τον οργανισμό.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να προκαλούνται εγκεφαλικά, εάν επικάθητο στον εγκέφαλο, πρόκληση καρκίνων αν επικάθητο σε άλλα όργανα, ή εμφράγματα εάν επικάθητο στην [2]καρδιά. Η αύξηση των κρουσμάτων καρδιοπαθειών, εγκεφαλικών και καρκίνων δεν έχουν σχέση με το περιβάλλον, το άγχος, τις μολύνσεις, όπως σας έχουν πείσει – κορόιδα – αλλά είναι επίπτωση του ‘’τσιπαρίσματος’’ που σας έχει γίνει. Όμως λόγω της σταδιακής γήρανσης του τσιπαρισμένου πληθυσμού και της αύξησης των θανάτων, ξαφνικά βρέθηκαν μπροστά στον κίνδυνο να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ.

Κινητοποιήθηκε βέβαια η Παγκόσμια Κυβέρνηση και αποφάσισε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Με απόλυτη μυστικότητα, έφτιαξαν εργαστήρια – που αλλού – στην Κίνα και ξεκίνησαν την έρευνα με πυρετώδεις ρυθμούς. Είναι τυχαίο ότι Gates και Soros επένδυσαν σε φαρμακευτικά εργαστήρια στην Κίνα!!! Μην είστε αγαθοί! Τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Το σχέδιο ήταν απλό: θα δημιουργούσαν μια πανδημία, με χαρακτηριστικά την εύκολη και γρήγορη μετάδοση, που να μεταδίδεται, για ευκολία, μέσω της αναπνοής, που θα έπρεπε να είναι θανατηφόρα – ώστε να τρομάξει ο κόσμος και να τρέξει να εμβολιαστεί. Σχεδόν ταυτόχρονα, με καθυστέρηση 5-6 μηνών, θα εμφανιζόταν το εμβόλιο – που ήδη θα είχαν παράγει στην αχανή Κινέζικη ενδοχώρα – και θα έτρεχε ο κόσμος να εμβολιαστεί και να λάβει μαζί με το εμβόλιο ΤΟΥΣ και το ΝΕΟ μοντέρνο ΤΣΙΠ, εις αντικατάσταση του παλιού.

ΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ

Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς και ευτυχώς για εμάς, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελαν. Όντως έγινε ΑΤΥΧΗΜΑ στη ΓΙΟΥΧΑΝ και ο ιός ‘’απέδρασε’’ και απλώθηκε η πανδημία σε όλο τον κόσμο, πριν όμως να είναι ΑΥΤΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ και προτού ολοκληρωθεί το εμβόλιο με το ΝΕΟ ΤΣΙΠΑΚΙ. Προσπάθησαν στην αρχή να το κρύψουν, να το υποβαθμίσουν, ενώ συνέχισαν να δουλεύουν πυρετωδώς για το ‘’τσιπαρισμένο’’ εμβόλιο. Όμως τα πράγματα ξέφυγαν. Άρχισαν να πεθαίνουν μαζικά, ειδικά οι ευάλωτες ομάδες, οι κυβερνήσεις ανησύχησαν στην αρχή και μετά άρχισαν αγωνιωδώς να ψάχνουν για λύσεις, φαρμακευτικές εταιρίες διείδαν μια τρομερή ευκαιρία για τεράστια κέρδη και η κατάσταση έγινε εντελώς ανεξέλεγκτη.

Αυτοί επενέβησαν και έδωσαν τεχνολογία – υπόγεια – σε κάποιους, ώστε να εντάξουν έστω και μέρος αυτού του τσιπ στα εμβόλια τους – επειδή δεν ήταν πλήρως έτοιμο. Απέτυχαν όμως. Μάλιστα κάποια στοιχεία του νέου εμβολίου, μειώνανε τον κίνδυνο από τη διάλυση του παλιού τσιπ (Κάποιες περίεργες θρομβώσεις, μήπως πρέπει να αποδοθούν όχι σε προβλήματα του εμβολίου αλλά του ΤΣΙΠ);

Όμως και αυτή η προσπάθεια δεν απέδωσε. Χρειάζονταν ακόμα σχεδόν ένα χρόνο για να έχουν αποτελέσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια ψήγματα ίσως υπήρχαν, όμως είναι πολύ μακριά ώστε να θεωρηθεί ότι μπορούν να ασκήσουν κάποιο στοιχειώδη έλεγχο. Φαίνεται ότι μπορούν ακόμα να επηρεάζουν ορισμένες κυβερνήσεις, έχουν κάποια επιρροή στους ηλικιωμένους και στους θρησκευόμενους, αλλά το τρένο χάθηκε οριστικά.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΑΣ

Τότε σκέφτηκαν το εξής σατανικό:

Ενίσχυση της άρνησης στη χρήση της μάσκας, της τήρησης των μέτρων, των εμβολίων, ώστε να εμποδίσουν την πρόοδο του εμβολιασμού με τρεις στόχους.

Πρώτον, να καθυστερήσουν τον εμβολιασμό, μήπως εν τέλει προλάβουν να βγάλουν το δικό τους εμβόλιο και με την κατάλληλη προβολή να εμβολιάσουν και να τσιπάρουν όσο το δυνατόν περισσότερο πληθυσμό με αυτό. Έτσι οι ‘’ψεκασμένοι’’ που είναι υποψήφιοι άρρωστοι ουσιαστικά αποτελούν μελλοντικούς πελάτες. Αυτό ήταν το αρχικό σχέδιο.

Δεύτερον, να διατηρήσουν την πανδημία περισσότερο με στόχο, να προσκαλέσουν π.χ. την ανάγκη ενός τρίτου εμβολιασμού μελλοντικά, άρα με μεγαλύτερη πιθανότητα να προωθήσουν τα δικά τους εμβόλια. Έτσι οι ‘’ψεκασμένοι’’ κατέληξαν η Τρίτη Φάλαγγα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, ενώ στα λόγια της εναντιώνονται.

Η ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Τέλος η Τρίτη οδός, που φαίνεται να υπερισχύει σε βάρος του αποτυχημένου σχεδίου. Έτσι και αλλιώς ο χρόνος τρέχει διαφορετικά γι’ αυτούς απ’ ότι για εμάς.

Υπάρχει πλέον μια σοβαρή τάση, στους κόλπους της Παγκόσμιας Κυβέρνησης να αφήσουν κατά μέρος το τσιπάρισμα, που είναι εν τέλει και εύκολο να αποκαλυφθεί. Ο έλεγχος θα γίνεται μέσω του κινητού τηλεφώνου, του smartphone και της γενίκευσης των πληρωμών μέσω κάρτας, την εξαφάνιση του χάρτινου – πραγματικού – χρήματος και την αύξηση του ελέγχου της κίνησης του χρήματος.

Έτσι θα ξέρουν απόλυτα που είσαι από το maps και τις κάμερες ασφαλείας, τι κάνεις από τις selfies, που πηγαίνεις – από το gps του αυτοκινήτου, τι τρως, …, μέχρι και πότε …, …από τους σφυγμούς σου και τον αριθμό των προφυλακτικών που αγόρασες.

Αυτό έτσι κι αλλιώς ήδη γίνεται και είναι εν τέλει αποδεκτό από όλους. Ο Ζίγκμουντ Μπάουμαν υποστηρίζει ότι η κοινωνία μας έχει γίνει ‘’εξομολογητική’’, όπου κυριολεκτικά είναι όλοι έτοιμοι να εκθέσουν τον εαυτό τους, απλώς και μόνο για να επιδείξουν την κοινωνική τους ύπαρξη.

Δηλαδή: για πρώτη φορά στην ιστορία οι παρακολουθούμενοι συνεργάζονται με όσους τους παρακολουθούν για να διευκολύνουν τη δουλεία τους και μάλιστα από αυτό αντλούν και ικανοποίηση.

Έτσι η Παγκόσμια Κυβέρνηση δεν έχει παρά μόνο να καταγράφει και να αξιοποιεί όσα μόνοι μας δίνουμε και μάλιστα εν πλήρει ευτυχία και χαρά. Στο μέλλον μην απορήσετε εάν δείτε τρομαχτική ανάπτυξη αλλά και προπαγάνδα των νέων δικτύων, τρόπων επικοινωνίας και κατοχή του άυλου χρήματος.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Να ακούμε τους ειδικούς και όχι τον κάθε αχρείο, μαϊντανό, που βγαίνει στα Media ή στα social media και λέει ό,τι παλαβομάρα θέλει. Γενικά οι παγκόσμιοι οργανισμοί, που έχουν δημοκρατική συγκρότηση είναι αξιόπιστοι και ανεπηρέαστοι, από σκοτεινούς κύκλους. Καλά θα κάνουμε να πάρουμε σοβαρά τις απόψεις τους.

Να κάνουμε ή να μην κάνουμε λοιπόν το εμβόλιο;

Φυσικά να το κάνουμε. Αφού έτσι κι αλλιώς είμαστε τσιπαρισμένοι δεν έχουμε να πάθουμε κάτι χειρότερο. Ίσως μάλιστα έχοντας κάνει ένα από τα εμβόλια που ήδη κυκλοφορούν, κατ’ αρχάς γλυτώνουμε το νέο ‘’τσιπάρισμα’’, μειώνουμε την έξαρση της πανδημίας, την οδηγούμε στο τέλος της, με αποτέλεσμα να βαλτώσουν και να εγκαταλείψουν την ΟΛΗ προσπάθεια τους για να στραφούν αλλού, όπως ανέφερα παραπάνω.

Αρνητές των πάντων πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Θυμηθείτε την αντίδραση για τη χρήση προφυλακτικού για το AIDS – θέλουν να μας στερήσουν την ευχαρίστηση του έρωτα, την αντίδραση για τη χρήση ζώνης στο αυτοκίνητο – θέλουν να μας δέσουν.

Αφήστε τους ‘’ψεκασμένους’’ στον κόσμο τους, ο πραγματικός κόσμος είναι ο δικός μας.

Ο Μάσιμο Πολιντόρο (στην εργασία για την CICAP, Ιταλική Επιτροπή για τον Έλεγχο των Υπερφυσικών Ισχυρισμών) υποστηρίζει ότι η συνωμοσιολογία πρέπει να ερμηνεύεται με όρους ψυχιατρικής στην κοινωνική σκέψη, γιατί πρόκειται και αυτή για φαινόμενο παράνοιας και μάλιστα ότι ο κοινωνικός παρανοϊκός είναι πιο επικίνδυνος από τον ψυχιατρικό γιατί πιστεύει ότι και εκατομμύρια άλλοι συμμερίζονται την εμμονή του.

Ας ακολουθήσουμε λοιπόν την οδό της λογικής.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ‘’ΨΕΚΑΣ’’ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ

Όσοι έχουν διαβάσει Οδύσσεια θα θυμούνται το κατέβασμα του Οδυσσέα στον Άδη. Εκεί συνάντησε τον πατέρα του, τον Λαέρτη, τον βασιλιά της Ιθάκης πριν από αυτόν, ο οποίος του είπε, όταν τον ρώτησε πως περνάει:

‘’Καλύτερα ζωντανός στη Γη και ας είσαι ο χειρότερος δούλος παρά πεθαμένος και βασιλιάς στον Άδη’’.

Αυτό τα λέει όλα: Τι προτιμάτε, να μην κάνετε το εμβόλιο, που αν μη τι άλλο σας εξασφαλίζει ότι εάν αρρωστήσετε θα έχετε ήπια συμπτώματα και θα γλιτώσετε το θάνατο ή να διακινδυνεύσετε να μην εμβολιαστείτε επειδή κάποια βλήματα νομίζουν ότι ανακάλυψαν ξαφνικά την Παγκόσμια Συνομωσία και εάν κολλήσετε τον ιό να έχετε μεγάλη πιθανότητα να πεθάνετε;

Ο Όμηρος δια στόματος Λαέρτη είχε δώσει την απάντηση, πριν 3000 χρόνια, εσύ δώσε όποια νομίζεις. Η ζωή σου εν τέλει ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.

Τι θα γίνει; Ποιος ξέρει! Άδηλο το Μέλλον

Σας εύχομαι καλές συνομωσίες και να προσέχετε πως χρησιμοποιείτε το κινητό σας. Μην ξεχνάτε ότι τον ειδεχθή, σατανικό δολοφόνο – πιλότο της συζύγου του, στα Γλυκά Νερά τον βρήκαν από τις εφαρμογές στα κινητά τους.

Ένας (τελείως) σκοτεινός συνωμότης.

Για την αντιγραφή: Νίκος Μιχαλόπουλος,  Συγγραφέας – Αρχιτέκτονας