Με τη φανέλα των «πράσινων» θα αγωνίζεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Αμερικάνος φόργουορντ, καθώς δεν βρήκε ομάδα στο ΝΒΑ.

Η διορία που είχε Κρις Σίνγκλετον για να συνεχίσει την καριέρα του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ έληξε στις 20 Ιουλίου και ο δυναμικός άσος δεν κατάφερε να βρει εγγυημένες συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει πως θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό Superfoods για έναν ακόμα χρόνο, μια και δεσμεύεται με συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Από την στιγμή που δεν υπάρχει πλέον το option out για την Αμερική, ο Κρις Σίνγκλετον ανήκει στους «πράσινους» και θα παραμείνει… κάτοικος ΟΑΚΑ, υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ. Το μοναδικό ενδεχόμενο για να αλλάξουν τα δεδομένα, είναι να δεχθεί ο Παναθηναϊκός Superfoods μία εξαιρετική πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα και να τον παραχωρήσει.

Όμως, κάτι τέτοιο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, κάτι που φάνηκε και από την πρόθεση της διοίκησης του συλλόγου, η οποία αρνήθηκε προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία για την πώληση του παίκτη, αλλά και από την στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να τον παραχωρήσει.