Έναν απρόσμενο υποστηρικτή θα έχει το βράδυ της Κυριακής (21:00) ο Ολυμπιακός στην Πόλη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και αυτός δεν είναι άλλος από τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Με αφορμή τον τελικό του Final 4 μεταξύ της Φενέρμπαχτσε και του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέδειξε τους πολλούς χορηγούς στη διοργάνωση από την Τουρκία και έστειλε το μήνυμά του.

Ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» είπε χαρακτηριστικά:

«Και πώς να μην είναι κάποιος με τον γαύρο σήμερα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα και από πάνω έχει φωτογραφίες με την… τουρκική Euroleague.

Μάλιστα, απαντώντας σε σχόλιο φίλου για το γεγονός πως θα υποστηρίξει την ελληνική ομάδα απόψε, έγραψε: «Φίλε αυτή είναι η διαφορά μας με τους γαύρους».

Είναι χαρακτηριστικό πως το ποστ του σχολιάστηκε θετικά ακόμα και από οπαδούς των «ερυθρόλευκων» που εκτίμησαν την τοποθέτησή του και ξαναθύμισαν πως μετά τους τελικούς των play offs στην Basket League είχε βρεθεί στα αποδυτήρια των Πειραιωτών και είχε δώσει προσωπικά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.