Μετά το «Χ» στα Πηγάδια, οι Πειραιώτες ήρθαν ισόπαλοι και κόντρα στον Αστέρα στο Φάληρο (1-1). Ο Μπέσνικ Χάσι έχει θορυβήσει πάρα πολύ τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» με την τακτική του.

Πολύ κακό πρόσωπο είχε η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι. Οι Αρκάδες, στο ντεμπούτο του Παντελίδη, έφεραν το ματς στα δικά τους μέτρα και με όπλο τις αντεπιθέσεις έκαναν τη ζημιά. Έπειτα από χέρι του Ρομαό, ο Μανιάς άνοιξε το σκορ από την «άσπρη βούλα» στο 55ο λεπτό. Οι Πειραιώτες παραλίγο να δώσουν άμεση απάντηση όμως ο Εμενίκε σημάδεψε το δοκάρι (63’) και στη συνέχεια κινδύνεψαν σοβαρά να δεχτούν κι άλλα τέρματα, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να νικήσουν τον Καπίνο, που κράτησε ζωντανούς τους ερυθρόλευκους. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να απαντήσει στο 94’, όταν ο διαιτητής έδειξε πέναλτι βλέποντας χέρι του Ιγκλέσιας ύστερα από σουτ του Ανδρούτσου. Η φάση είναι εξαιρετικά δύσκολη, όμως από τα ριπλέι η μπάλα δείχνει να βρίσκει περισσότερο στη μασχάλη του μέσου του Αστέρα. Ο Τζούρτζεβιτς πάντως ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» κι έσωσε τον Ολυμπιακό απ’ την ήττα

 

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τον Μπέσνικ Χάσι

 

Στον Κοσοβάρο τεχνικό χρεώνονται λάθη τόσο στην επιλογή προσώπων, όσο και στις τακτικές που εφαρμόζει, με πιο χαρακτηριστικά τα κενά που υπάρχουν στην άμυνα και φάνηκαν στο ματς της Τρίτης με τους Πορτογάλους.

Οι δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και η ήττα όπως αυτή προέκυψε με τη Σπόρτινγκ έχουν θορυβήσει πάρα πολύ τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», σε σημείο μάλιστα που πληροφορίες εντός ομάδας να μην αποκλείουν άμεσα εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του πρώην προπονητή της Λέγκια Βαρσοβίας.

Παράλληλα, ένα ακόμα σημείο που χρεώνεται στον 46χρονο τεχνικό είναι η στάση του μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των «ερυθρολεύκων», καθώς ούτε λίγο-ούτε πολύ δεν κάλυψε τους παίκτες του, κατηγορώντας τους για έλλειψη κίνησης και διάθεσης μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα.