Στη Μαρέβα Μητσοτάκη και στον οίκο μόδας που διευθύνει με την επωνυμία Zeus and Dione παραχωρείται ο αρχαιολογικός χώρος εμπρός από την είσοδο του Ηρωδείου για μία επίδειξη μόδας στις 2 Απριλίου. Τα τέλη που θα καταβάλει ο οίκος αυτός για τη χρήση του χώρου ανέρχονται στα 1860 ευρώ.

 Ο ίδιος χώρος είχε προταθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού ως ένας από εκείνους που θα μπορούσε ο οίκος Γκούτσι να παρουσιάσει την καινούρια κολλεξιόν του πρόπερσι αντί της Ακρόπολης που ζητούσε. Ο διεθνούς φήμης οίκος αρνήθηκε την αντιπρόταση και η επίδειξη δεν έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Με αυτό ως δεδομένο το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ενέκρινε το αίτημα ενός ελληνικού οίκου μόδας, «τα ενδύματα του οποίου εμπνέονται από την αρχαία ελληνική μυθολογία και τον πολιτισμό και τα υφάσματα του είναι μεταξωτά από το Σουφλί , φέρουν κεντήματα από το Αργος και το Μέτσοβο όπως και στοιχεία από την ελληνική παράδοση και κληρονομιά», όπως ειπώθηκε.

Για την επίδειξη του οίκου της Μαρέβας θα χρησιμοποιηθεί το πλάτωμα του Ηρωδείου και η κλίμακα ανόδου προς την Ακρόπολη. Θα πάρουν μέρος 40 μοντέλα τα οποία θα ακολουθήσουν μια κυκλική διαδρομή ξεκινώντας από τη νοτιοανατολική γωνία. Εκατέρωθεν της διαδρομής αυτής θα τοποθετηθούν 150- 200 καθίσματα για τους προσκεκλημένους.

Η επίδειξη θα γίνει στο πλαίσιο της 23ης  ελληνικής Εβδομάδας Μόδας που θα γίνει στην Αθήνα από 29 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου.  Η οργάνωση αυτή έχει στόχο την προώθηση της ελληνικής μόδας και αποτελεί μία ευκαιρία για να παρουσιάσουν οι Ελληνες σχεδιατές τις δημιουργίες τους. Πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο, καλούνται εκπρόσωποι διεθνών οίκων μόδας να την παρακολουθήσουν και στο τέλος  απονέμονται βραβεία. Κεντρικός χώρος διεξαγωγής της διοργάνωσης είναι το Ζάππειο Μέγαρο. Συνήθως προσελκύει πάνω από 20.000 άτομα.  

Το αίτημα προς την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Αθηνών υπέβαλε η «ATHENS XCLUSIVE DESIGNERS WEEK». Η εισήγηση της Εφορείας προς το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ήταν θετική κι έτσι ελήφθη κατά την χτεσινή συνεδρίαση θετική απόφαση.