Πόσο κακό θέατρο είναι αυτή η φάση με το ασυλο στον Τούρκο πραξικοπηματία. Δεν έχω αμφιβολία ότι οι διεθνείς σχέσεις είναι νταραβέρια επιπέδου παπατζή στην Ομόνοια.

Tελικά, αναστέλλεται προσωρινά η χορήγηση ασύλου σε έναν απ’ τους οκτώ τούρκους στρατιωτικούς που εκζητούνται στην Τουρκία, με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών κάνοντας δεκτό το σχετικό αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης, που υπέβαλε την περασμένη εβδομάδα ο αρμόδιος υπουργός Μετανάστευσης, Γιάννης Μουζάλας. ‘Ηδη ο αξιωματικός έχει συλληφθεί και οδηγηθεί στο τμήμα Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη. Αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου και να κρατηθεί έως την εκδίκαση της προσφυγής της κυβέρνησης στο αστυνομικό τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, το αίτημα γίνεται δεκτό για λόγους δημοσίου συμφέροντος, αλλά και για το συμφέρον του ίδιου του αξιωματικού.

Και τώρα αρχίζει η φαρσοκωμωδία…
Η μόνη νομική “λογική” (;;;) είναι ο παραλογισμός του συνειρμού ό,τι “εάν δεν ανασταλεί προσωρινά, ο τούρκος θα κάνει χρήση του μεταβαίνοντας σε άλλη Χώρα όπου θα του χορηγήσουν άσυλο”. Eκτός και αν μετά την αναστολή ασύλου , υπάρχουν σκέψεις να βασανίσουμε τον Τουρκο αξιωματικό στην Ελλάδα ώστε να μην τον εκδώσουμε στη φασιστική Τουρκία.

Ατόπημα σοβαρό από την κυβέρνηση, που δε ζήτησε αίτηση ακύρωσης πχ για την Ηριάννα (έστω και για τους τύπους),αλλά έτρεξε να το κάνει για τον Τούρκο.Πολύ αισιόδοξο για τη μεταμνημονιακή εποχή!

Y.Γ: Μετά το σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο ο Πρωθυπουργός έκοψε την βασιλόπιτα. Ο Υπουργός που θα έβρισκε το φλουρί θα κέρδιζε την ψηφιοποίηση του υπουργείου του από τοn Aλέξη Τσίπρα.Τυχερός ο Πάνος Καμένος…τυχαίο;;;

 

Τάδε έφη..Ο κατάσκοπος!