“Έχω πάει στην Κούβα, δεν μιλάω για τη φτώχεια τους, αλλά γι αυτό που τους έδωσε ο μεγάλος επαναστάτης Φιντέλ Κάστρο. Αξιοπρέπεια!

Έτσι κι ο Α. Τσίπρας, αλλά και όλοι εμείς, αυτό ονειρευόμαστε. Ν’ αλλάξουμε την Ελλάδα και να νοιώθουν οι Έλληνες αξιοπρεπείς”.

Το λες και …έπος “της Χάιδως” αυτό. Tο ενσαρκώνει δε η “τσίριζα …επανάσταση» και προπαντός οι …αγωνίστριές της!

Τίγκα από θήλυ “αγωνιστικά …ζαρζαβατικά” ο ΣΥΡΙΖΑ. Γι αυτό και ο ανταγωνισμός δεν έχει προηγούμενο. Διεθνώς!

Φοβάμαι, συνεπώς, ότι θα είμαι άδικος. Όμως να μη σταθώ στη συγκεκριμένη “αποθέωση” με υπερβαίνει.

– Εύη Καρακώστα λοιπόν. Των 55 ακίνητων που, σύμφωνα με τα ΝΕΑ, την καθιστούν από τους πλουσιότερους βουλευτές της εκλογικής της περιφέρειας (Β’ Πειραιά}.

Όπως η ίδια εισαγωγικά επιβεβαιώνει, στην Κούβα ψώνισε την αξιοπρέπεια που ονειρεύτηκε για την Ελλάδα μαζί με τον Τσίπρα και τα υπόλοιπα “αγωνιστικά …χορταρικά!

Εννοείται από το καλάθι της λαϊκής έγινε το ψώνισμα. Καλάθι που είχε μέσα και μπόλικο από πορνεία, αλλά όχι σαν αυτή της …αντιδραστικής αναξιοπρέπειας!

Ήταν-και παραμένει, της …αγωνιστικής “αξιοπρέπειας”-δηλονότι …επαναστατική!- η πορνεία στην Κούβα του μεγάλου επαναστάτη

– “Ίσως φταίνε τα φεγγάρια ….”, ίσως και τα 55 ακίνητα!

Όπως και να ‘χει το αποτέλεσμα μετράει. Και το αποτέλεσμα φάνηκε στην προ ημερών (4 Ιουλίου) δεξίωση της πρεσβείας των ΗΠΑ για την επέτειο της ανεξαρτησίας.

Θες να το πεις ” της …αξιοπρέπειας”, θες “της αριστερής Χάιδως” δεν έχει διαφορά. Πρωτοφανής, λέει, στα χρονικά η παρουσία κυβερνητικών βουλευτών και υπουργών.

Τρομοκρατημένος προφανώς ο πρεσβευτής Τζέφρι Πάιατ-“λες να κάνουν κι εδώ κατάληψη”, θα σκέφτηκε-προσέφυγε στην Καρακώστα.

Με συνέπεια, όπως δείχνει η φωτογραφία, η αξιοπρέπεια να …απογειωθεί!

Ποια Κούβα και ποιοι “φονιάδες των λαών…”!

Σανός είναι. Και όταν η “Χάιδω” κυβερνά πάει γι άλλα …ζωντανά!