Πριν επτά χρόνια ξεκίνησε η περιπέτεια της Ελλάδας στα αχαρτογράφητα νερά των μνημονίων και ακόμα ψάχνουμε την Ιθάκη μας.

Η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ έσπρωξε την χώρα στα νύχια του ΔΝΤ και σήμερα έρχεται και ζητά την δημιουργία Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου.

Η στροφή 180 μοιρών και δέχεται την σύσταση μιας νέας αρχής στα πρότυπα του ESM για μελλοντικά προγράμματα διάσωσης.

Αυτό ανακοίνωσε στην προεκλογική της εκστρατεία, ξεχνώντας πως ήταν ελληνική πρόταση την περίοδο της κρίσης των Καννών. Τότε ο αφρίζων Νικολά Σαρκοζί το αρνιόταν και η ίδια σφύριζε αδιάφορα, αφού οι απώλειες για τις γαλλογερμανικές τράπεζες θα ήταν επώδυνες.

Το παραδέχεται ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ και για αυτό μετά ακολούθησε μια τακτική ασπίδας για την Ελλάδα. Όμως η ζημιά είχε γίνει και φτάσαμε σήμερα ο φαύλος κύκλος της επιτροπείας της χώρας να διευρύνεται για τα επόμενα 43 χρόνια.

 

Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΨΕΜΑΤΟΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΝΑ VIDEO ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΙΣΧΡΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ,ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙΣΑΝ ΚΟΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Δεν χρειάζονται πολλά λόγια.Αυτό το video διάρκειας μικρότερης από 2 λεπτά,τα λέει όλα.Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν- Κλοντ Γιούνκερ,εξηγεί στον δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά,πως πείστηκε να αλλάξει άποψη και να δεχτεί την συμμετοχήτου ΔΝΤ στην Τρόικα, μαζί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπήκαι την Ε.Κ.Τ.Στη συμμετοχή του ΔΝΤ στην Τρόικα, καθοριστικό ρόλο έπαιξε η απαίτηση της Γερμανίας, της Ολλανδίας και της Φινλανδίας. Οι τρεις παραπάνω χώρες ήθελαν την συμμετοχή του ΔΝΤγια δύο λόγους :1). Δεν είχαν καμία εμπιστοσύνη στους Ευρωπαϊκούς ΕλεγκτικούςΜηχανισμούς,ενώ αντιθέτως εμπιστεύονταν το ΔΝΤ λόγω της Τεχνογνωσίαςπου είχε αποκτήσει από την πολυετή διαχείριση Κρίσεων.2). Η συμμετοχή του ΔΝΤ θα λειτουργούσε ως «εγγύηση»,και θα μπορούσαν να πείσουν τα Κοινοβούλια των Χωρών τους,να ψηφίσουν Ναι, στη χρηματοδότηση του Προγράμματος.Και όμως, οι εγχώριοι Πολιτικοί Απατεώνες επιμένουν,ότι η συμμετοχή του ΔΝΤ, ήταν … σχέδιο του Γ. Παπανδρέου.!!!!Το μόνο που μπορείς να πεις, είναι :ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ.!!!!!!!!!!!!

Posted by Απόστολος Κυριακός on Tuesday, June 13, 2017

 

Αυτός είναι ο ΄μαυροπίνακας΄των Μνημονίων