Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, αποφάσισε να μην παραστεί στο ΟΑΚΑ στην κρίσιμη αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μπασκόνια προκειμένου να μην δώσει δικαίωμα στη Euroleague για νέα τιμωρία.

Όλοι ανέμεναν το τι θα πράξει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απόψε στο κρίσιμο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ έχει αποφασίσει να μην παραστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς δεν θέλει να δώσει το οποιοδήποτε “πάτημα” στη Euroleague για περαιτέρω ποινές.

Είναι δεδομένο, ωστόσο, ότι η αποψινή αναμέτρηση θα εξελιχθεί σε μίας μορφής συλλαλητήριο και ταυτόχρονα θα καταγραφούν οι τάσεις της εξέδρας για το δίλημμα που έχει θέσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχετικά με το δημοψήφισμα.

Ταυτόχρονα ο Παναθηναϊκός περιμένει τη απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου της Euroleague, ελπίζοντας πως ο αθλητικός δικαστής θα “σβήσει” την ποινή των 12 μηνών που του έχει επιβληθεί στον Γιαννακόπουλο. Θυμίζουμε πως η διοργανώτρια αρχή απέρριψε το αίτημα αναστολής της τιμωρίας σε πρώτο βαθμό.