Ευχάριστα τα νέα για το κοινό των σειρών με υπερήρωες και μεταλλαγμένους, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα πως το «Legion» ανανεώθηκε και για δεύτερη σεζόν.

Η σειρά του FX, «Legion», η οποία σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία και έχει αποσπάσει καλές κριτικές, θα επιστρέψει και για δεύτερη σεζόν. Αυτή τη στιγμή η σειρά πλησιάζει προς το φινάλε της πρώτης σεζόν, καθώς έχουν προβληθεί τα 6 από τα 8 επεισόδια, από τα οποία αποτελείται.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το «Legion» διαδραματίζεται στο σύμπαν των X – Men. Ο Noah Hawley θα συνεχίσει στο τιμόνι της σειράς, ως δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός και στη δεύτερη σεζόν, η οποία θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2018. Στέλεχος της Marvel δήλωσε για την ανανέωση της σειράς: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε ακόμα μια σεζόν του “Legion”. Η απίστευτη εκδοχή του Noah για τον David Haller και όλους τους άλλους χαρακτήρες που έφερε στη ζωή, μας κάνουν να θέλουμε περισσότερο. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τους συνεργάτες μας στο FX και για την επιτυχία που μοιραζόμαστε για την πρώτη μας κοινή σειρά».

Στη σειρά παίζουν οι: Dan Stevens, Rachel Keller, Aubrey Plaza, Bill Irwin, Jeremie Harris, Amber Midthunder, Katie Aselton, Jean Smart κ.ά. Υπενθυμίζουμε πως το Fox ετοιμάζει μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στους Χ – Μεν, η οποία θα ονομάζεται «Gifted» και θα μας δείξει την ιστορία μιας οικογένειας, η οποία ενώνεται με ένα υπόγειο δίκτυο μεταλλαγμένων, όταν οι γονείς ανακαλύπτουν πως τα παιδιά τους έχουν ειδικές δυνάμεις.

Στο «Gifted», το οποίο θα είναι συμπαραγωγή με τη Marvel, θα παίξουν οι: Jamie Chung ως Blink, Blair Redford ως Thunderbird, Stephen Moyer ως Reed, Amy Acker ως Caitlin, Natalie Alyn Lind ως Lauren, Percy Hynes White ως Andy, Coby Bell ως Jace και Emma Dumont ως Polaris. Σε αντίθεση από το «Legion», το «Gifted» θα συνδέεται με τις ταινίες X-Men.