Καλά τα νέα για τους gamers, καθώς η Activision αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το πολυαναμενόμενο Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

Έτσι λοιπόν, στις 30 Ιουνίου οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν ξανά τα Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back και Crash Bandicoot: Warped, αποκλειστικά για το PlayStation 4. Το set θα είναι διαθέσιμο στα 39,99 €, χωρίς αυτή να είναι η επίσημη ευρωπαϊκή τιμή. Σύμφωνα με την εταιρεία, στο remaster θα δούμε ανανεωμένους φωτισμούς και animations, αναδημιουργημένα cinematics, αλλά και υποστήριξη για το PlayStation 4 Pro.

Έτσι ύστερα από 6 χρόνια απουσίας ο Crash επιστρέφει, με τη Vicarious Visions, εταιρεία που έκανε το remaster, να δηλώνει πως η νέα τριλογία δεν μπορεί να θεωρηθεί απλά ένα remaster των γραφικών των παλιών παιχνιδιών, αλλά θα προσφέρει μια νέα πρόκληση για όλους, καθώς έχουν προστεθεί αρκετές νέες λειτουργίες που αφορούν το gameplay.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι παίκτες θα μπορούν να σώζουν το παιχνίδι όποτε θέλουν, θα υπάρχουν checkpoints και σύστημα auto-save, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα για time trials για όλα τα επίπεδα.

Δείτε εδώ το trailer της ανακοίνωσης: