Με το cast του Deadpool 2 να συμπληρώνεται σιγά σιγά, καθώς η Zazie Beetz θα υποδυθεί την Domino και όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες ο Josh Brolin θα είναι ο Cable, ανακοινώθηκε και επίσημα η πρεμιέρα για την δεύτερη ταινία του franchise.

Σύμφωνα με το Deadline, η πρεμιέρα του Deadpool 2 είναι προγραμματισμένη για τις 1 Ιουνίου 2018, με τα γυρίσματα να ξεκινούν σε κάτι λιγότερο από δύο μήνες. Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο David Leitch και το σενάριο υπογράφουν οι Paul Wernick και Rhett Reese.

Ο Ryan Reynolds επιστρέφει στο ρόλο του αγαπημένου αντι-ήρωα της Marvel, ενώ όπως ανακοινώθηκε, ο Josh Brolin υπέγραψε συμβόλαιο με την 20th Century Fox, για να ενσαρκώσει τον Cable σε τέσσερεις ταινίες, κάτι που σημαίνει πως θα τον δούμε και εκτός ταινιών, οι οποίες βασίζονται στον Deadpool. Ο Simon Kinberg, παραγωγός και σεναριογράφος, έχει ήδη δηλώσει πως οι δύο χαρακτήρες θα εμφανιστούν στο επερχόμενο «X-Force». Επίσης η Leslie Uggams θα επιστρέψει στο ρόλο της Blind Al που ήταν συγκάτοικος του Deadpool στην πρώτη ταινία.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Cable – Nathan Summers, είναι ο γιος του αρχηγού των X-Men, Cyclops, ο οποίος μεγάλωσε στο μέλλον, αλλά επιστρέφει στο παρελθόν, με σκοπό να σώσει τους μεταλλαγμένους. Επίσης είναι από τους κολλητούς του Deadpool. Ο Nathan μολύνεται με έναν θανατηφόρο τεχνο-οργανικό ιό και μεταφέρεται στο μέλλον, όπου έχει καλύτερες πιθανότητες να επιβιώσει. Τελικά ο Cable επιστρέφει στο παρόν ως κυνηγός επικηρυγμένων και χρησιμοποιεί πιο βάρβαρες μεθόδους σε σχέση με τους X-Men.

Υπενθυμίζουμε πως η 20th Century Fox ετοιμάζει τρεις ταινίες, οι οποίες θα διαδραματίζονται στο κινηματογραφικό σύμπαν των X – Men, για το 2018, με το New Mutants να κάνει πρεμιέρα στις 13 Απριλίου 2018, το Deadpool 2, στις 1 Ιουνίου και το Dark Phoenix, στις 2 Νοεμβρίου.