Ο Εμπαπέ ήρθε στην Παρί και μαζί με τους Νεϊμάρ, Καβάνι διέλυσαν με 1-5 τη Μετς.

Οι κυπελλούχοι ταξίδεψαν ανατολικά στα σύνορα με το Λουξεμβούργο, όπου τους περίμενε η αδύναμη Μετς. Ο Έμερι εν τη απουσία του Ντι Μαρία, κατάφερε να χωρέσει και τον Ντράξλερ στην 11αδα.

Ο Γερμανός έπαιξε στο δεξί άκρο, ο Νεϊμάρ στο αριστερό και ο Εμπαπέ δεκάρι πίσω απ΄τον Καβάνι. Η τεράστια διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων δεν φάνηκε στο 1ο ημίχρονο αφού η ουραγός ομάδα της Λορένης κυνηγούσε με πάθος ένα γκολ απέναντι στους αστέρες των Παριζιάνων.

Αρχικά ήρθαν ισόπαλες στα δοκάρια με Καβάνι και Ριβιέρ. Λίγο αργότερα οι ίδιοι παίκτες βρήκαν δίχτυα. Ο Καβάνι στο 30′ το 0-1 και στο 36′ το 1-1 με κεφαλιά ο Ριβιέρ. Κρίσιμη η αποβολή του Εκοτό για τους γηπεδούχους στο 57′ για φάουλ απο πίσω στον Εμπαπέ και αφού η Μετς είχε μόλις χάσει το 2-1 σε κενή εστία. Στο 59′ ο Εμπαπέ έγραψε το 1-2 με μονοκόμματο εκτός περιοχής και απ΄το ίδιο σημείο ο Νειμάρ το 1-3 στο 68′ με πλασέ. Στο 74′ ο Καβάνι και στο 89′ ο Λούκας εξ’ επαφής τα τελευταία 2 γκολ.

Χαϊλάιτς:

Η Παρί έχει πλέον 5/5 νίκες στο πρωτάθλημα και την Τρίτη θα παίξει στη Γλασκώβη με τη Σέλτικ για το Τσ.Λιγκ. Στο άλλο χθεσινό παιχνίδι η Μπορντό έμεινε στο 0-0 με τη Λιλ. Σήμερα παίζει η Νις με τη Μονακό. Στη 2η κατηγορία της Γαλλίας ο Π. Βλαχοδήμος πέτυχε με κεφαλιά το 2ο απο τα 4 γκολ της Νίμ στην έδρα της Αζαξιό.