Μια μέρα μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ, και βλέποντας ότι ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων που δημιούργησε δεν πεθαίνει, ο Γιάννης Αλαφούζος παρέμεινε στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά από τη σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων.

Aπο την ημέρα που είπε ”φεύγω” δεν ενασχολούμαι και δεν ξαναπληρώνω, ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν άφαντος. Όπως φυσικά και οι υποχρεώσεις που είχε αφήσει πίσω του, αφήνοντας τους λίγους ” ήρωες” να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Για συμβούλια ούτε λόγος καθώς είχε δώσει εντολή να μην τον ενοχλούν, καθώς δεν ήθελε να ξανασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό. Όμως σήμερα , ως διά μαγείας εμφανίστηκε και μάλιστα ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και παρέμεινε απλά ως μέλος, στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα, μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων.

Πρόεδρος στο νέο ΔΣ παρέμεινε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ενώ προστέθηκε ως νέο μέλος ο Χρήστος Πλιάτσικας, αναπληρωτής διοικητής και αντιπρόεδρος του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”.

Τώρα γιατί εμφανίστηκε και σε αυτό το χρονικό σημείο ο Γιάννης Αλαφούζος; Μα φυσικά βλέπει ότι η ομάδα και ο κόσμος της δεν παραπαίουν, όπως ο ίδιος θα ήθελε, αλλά το πιστεύουν και στο τέλος κάτι καλό θα βγει. Ο ίδιος πιστεύει ότι αν βρεθεί αγοραστής θα έχει να κερδίσει καθώς θα του ξεχρεώσει (σ.σ ετσι θέλει να πιστεύει) τα οφειλώμενα και ίσως βγάλει και κάτι παραπάνω.

Μπορεί όλα τα παραπάνω να είναι μια υπόθεση…αλλά η κίνηση του αυτό δείχνει. Ομως έχουν γνώση οι φύλακες πλέον….και εκεί που έφυγε, εμφανίστηκε για να μείνει μέχρι να ξαναφύγει;

Τα σχόλια δικά σας…