Τη προσοχή των οδηγών που θα διέρχονται την Μεσογείων εφιστά η τροχαία από την Πέμπτη 15 Ιουνίου έως τον Δεκαπενταύγουστο λόγω εκτέλεσης εργασιών στο ύψος της οδού Δημοκρατίας μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Γ. Βλάχου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας στο διάστημα αυτό και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, θα πραγματοποιούνται  προσωρινές και τμηματικές  διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Μεσογείων, στην κατεύθυνση από Παλλήνη προς Αθήνα, από το ύψος της οδού Δημοκρατίας μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Γ. Βλάχου λόγω εργασιών εγκατάστασης καλωδίων ρεύματος υψηλής τάσης.

Τα οχήματα θα κινούνται σ το εναπομείναν πλάτος το οδοστρώματος, ενώ θα επιτρέπεται η είσοδος-κίνηση όλων των οχημάτων στη λεωφορειο-λωρίδα στο συγκεκριμένο τμήμα της Λ. Μεσογείων.

Η αριστερή στροφή προς την οδό Κύπρου και τα Νοσοκομεία Γ.Κ.Ν.Α. Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και ΣΩΤΗΡΙΑ, θα γίνεται μέσω της αριστερής λωρίδας της Λ. Μεσογείων, η οποία προ των έργων προορίζονταν για την ευθεία κίνηση των οχημάτων.

Το ανώτατο όριο ταχύτητας καθορίζεται σε πενήντα (50) και τριάντα (30) χλμ/ώρα, κατά περίπτωση καθώς και απαγόρευση της προσπέρασης των οχημάτων σε ικανές αποστάσεις.

Τέλος ζητείται  από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.