Οι “πράσινοι” ηττήθηκαν (67-63) από την Βαλένθια των 10 σερί ηττών και έχασαν την ευκαιρία να “πιάσουν” τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση της κατάταξης στο φινάλε του α’ γύρου της EuroLeague.

 

Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ σε ένα κακό τους βράδυ έδειξαν ικανοί να κάνουν το διπλό και να πάνε στο 11-4, αλλά για μία ακόμα φορά στο τέλος αποδείχθηκαν… αυτοκτονικοί. Ο Παναθηναϊκός έχασε το ματς από την επίθεσή του. Ξεκάθαρα πράγματα. Όταν σκοράρεις μακριά από το ΟΑΚΑ κοντά στους 75 πόντους και απέναντι στην Βαλένθια των 10 συνεχόμενων ηττών πετυχαίνεις μόλις 63 δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά. Ηταν το πρώτο παιχνίδι, από τα τρία της απουσίας του Καλάθη, που οι “πράσινοι” παρουσίασαν αδυναμία να μοιράσουν σωστά τη μπάλα. Ο μικρός αριθμός των 10 ασίστ είναι χαρακτηριστικός…

Σε όλα αυτά προστίθεται η κακή εμφάνιση του Τζέιμς Γκιστ που επηρεάστηκε από τα γρήγορα φάουλ, έμεινε σε μονοψήφιο αριθμό πόντων και άφησε ολομόναχο τον Σίνγκλετον σε άμυνα και επίθεση.

Συμπερασματικά ο Παναθηναϊκός γνώρισε μια… τζάμπα ήττα που άπαντες ελπίζουν πως δεν θα στοιχήσει. Με 10 νίκες και 5 ήττες είναι σε πολύ καλό.. δρόμο και πλέον έχει μπροστά του δύο ματς στο ΟΑΚΑ (με Εφές και Μπαρτσελόνα)