Ο Ολυμπιακός είχε μέταλλο στην Πόλη, νίκησε στην παράταση την Φενέρ με 90-83 και έδωσε τις δικές του απαντήσεις την κατάλληλη στιγμή.

Ο Ολυμπιακός έδειξε πόσο μεγάλη ομάδα είναι στην Πόλη και άλωσε το σπίτι της Φενέρμπαχτσε. Παρότι κόντεψε να χάσει ένα δικό του παιχνίδι, βρήκε στην παράταση τη δύναμη να μείνει όρθιος και να πάρει τη νίκη με 90-83. Οι ερυθρόλευκοι πήραν έτσι και την άτυπη ρεβάνς από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, όμως πάνω απ’ όλα κέρδισαν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση και έδωσαν την έδωσαν την πιο κατάλληλη απάντηση, σε μια δύσκολη περίοδο γι αυτούς.

Για να τα καταφέρουν, χρειάστηκε να κάνει ένα βήμα μπροστά ο Πρίντεζης στην παράταση, ο Ρόμπερτς να παίξει καταπληκτικά, ο Στρέλνικς να μπαίνει στα παπούτσια του απόντα Βασίλη Σπανούλη, ο Τόμπσον, ο ΜακΛιν και ο Μιλουτίνοφ να δίνουν πολύτιμες λύσεις κάθε φορά που χρειάστηκε. Κι όλα αυτά, παρότι ο Ολυμπιακός πήγε να… αυτοκτονήσει, αφού έχασε διαφορά 11 πόντων και επέτρεψε στην Φενέρ να στείλει το ματς στην παράταση με τον Βέσελι. Και εκεί, όμως, ο Ολυμπιακός έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε.

Ομπράντοβιτς: “Χάσαμε τον αγώνα λόγω των αποφάσεων των διαιτητών”

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς βρήκε δικαιολογία για την ήττα της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό στις αποφάσεις των διαιτητών, τονίζοντας πως η ομάδα του έχασε λόγω των αποφάσεων των ρέφερι.