Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι στυγεροί δολοφόνοι του ζευγαριού στο Περιστέρι που είχαν εκτελεστεί τον περασμένο Φεβρουάριο μέσα στο σπίτι τους ενώ βρίσκονταν μέσα και τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για ένα συμβόλαιο θανάτου που είχε διαταχθεί λόγω οικονομικών διαφορών. Οι κακοποιοί είχαν συστήσει «εταιρεία θανάτου» αναλαμβάνοντας συμβόλαια και οι δράστες ανέλαβαν να δολοφονήσουν τον άτυχο άνδρα καθώς είχε οικονομικές διαφορές με σπείρα διακίνησης ναρκωτικών.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια επικίνδυνη σπείρα αδίστακτων δολοφόνων που εμπλέκεται σε εκβιασμούς, ληστείες αλλά και εκτελέσεις ανθρώπων της νύχτας.

Το χρονικό του εγκλήματος

Οι δράστες είχαν μπει στο διαμέρισμα της οικογένειας με καταγωγή από την Αλβανία στο Περιστέρι μέσα στη νύχτα. Η γυναίκα εξέπνευσε αμέσως, ενώ ο σύζυγός της έχασε τη μάχη για τη ζωή λίγες ημέρες αργότερα. Την ώρα του διπλού φονικού η κόρη του ζευγαριού είχε καταφέρει να κρυφτεί, ενώ οι δράστες χτύπησαν με τη λαβή του όπλου τον 20χρονο γιο ο οποίος υποφέρει από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Από την πρώτη στιγμή είχαν δημιουργηθεί μεγάλα ερωτήματα. Στο διαμέρισμα υπήρχαν 9.000 ευρώ, αλλά οι δράστες δεν τα είχαν αρπάξει. Είχαν περιοριστεί στο πορτοφόλι της γυναίκας.

Η κόρη του ζευγαριού ωστόσο τους άκουσε να ρωτούν στα αλβανικά «που είναι τα λεφτά». Έτσι τα ερωτήματα έμειναν αναπάντητα, μέχρι που η αστυνομία έφτασε στα ίχνη των κακοποιών.